top of page

Hey, Ellen hier...

MODE & BUSINESS FOTOGRAAF

Ik ben een 24-jarige fotografe uit Nieuwenrode (Vlaams-Brabant). Na het behalen van mijn Bachelor Media & Entertainment Business ben ik meteen aan de slag gegaan als digital marketeer bij het duurzame sneaker merk Komrads en fotografeerde ik verder in bijberoep. Stilaan ontdekte ik wat ik het liefste deed en dat was natuurlijk fotograferen. Daarom heb ik enkele maanden geleden besloten om mijn vaste job vaarwel te zeggen en voluit voor mijn droom te gaan: zelfstandige fashion fotografe zijn! 

Ik heb altijd al een zwak gehad voor creatief ondernemen, iets wat voortkomt uit mijn kindertijd. Ik neem je kort mee naar de periode ‘toen we nog op straat speelden’. Ik heb het geluk héél fijne buren te hebben. Als jonge tieners speelde we wekelijks op straat. Wat begon met ‘Kiekeboe’ en het zelf uitgevonden ‘Sluipspel’ eindigde met audities op zolder voor Junior Eurosong en acteerwerk in politie outfit met Crocks (blijkbaar was dat hip toen). Daar in de Kuipersstraat is mijn interesse voor media ontstaan en zorgde ervoor dat ik mijn eerste camera heb gekocht. 

 

Van toen af is mijn interesse voor beeld blijven groeien en besloot ik om er iets meer van te maken. Sindsdien deed ik al heel wat fotografie werk, kocht een photobooth aan en bouwde zo mijn fotografiebedrijf Elsalige verder uit.

 

Het is mijn doel om ooit mijn eigen fotostudio te hebben en te mogen shooten voor eerlijke designer brands in België (en buitenland). 

BM_ELLEN_DEC23_17.jpg
icons.png

"Wat begon met 'Kiekeboe' en het zelf uitgevonden 'Sluipspel' eindigde met audities op zolder voor Junior Eurosong en acteerwerk in politie outfit met Crocks."

BM_ELLEN_DEC23_23.jpg

"A photo, a moment, a short story"

3 fun facts over mij

Mijn editfilters heb ik vernoemd naar mijn favoriete koffiesmaken

Sinds 2020 verhuur ik ook een photobooth (waar is dat feestje?)

Mijn klein gelukske: een gevat, spontaan mopke maken zonder over mijn woorden te struikelen HAHAH

"Wat ik zo leuk vind aan mijn werk als fotograaf is dat ik niet op een vaste plek moet zijn, ik kan overal werken. Ook net die nieuwe omgevingen opzoeken zorgt voor een extra frisse dosis inspiratie."

Mijn verhaal is verteld, nu is het aan jou

Nu weet je in een notendop wie ik ben. Nu is het jouw beurt om jezelf even voor te stellen. Ik ben heel benieuwd naar je verhaal. Wat houd je bezig? Welke doelen heb je? 

Ben ik diegene die jou verder kan helpen? Stuur een mailtje naar elsalige@outlook.com en dan praten we erover. 

bottom of page